2D & 3D Visuals

2D & 3D Visuals

Naast het ontwikkelen van bewegende animaties kunt u bij ons ook terecht voor het ontwikkelen van 2D visuals voor allerlei andere toepassingen, zo hebben wij* voor CenterParcs deze visuals ontwikkeld voor de “Grote kleine kinderkaart” in deze menukaart (speciaal ontwikkeld voor kinderen) leggen we uit met visuals waar onze groente, vlees en fruit vandaan komen.

funnyfoodaardappel-figuurtjes

Voor een nieuw ijsmerk voor FFC (Fast Food Concepts) hebben wij* diverse logo’s gevisualiseerd, beide in een duidelijke strakke lijnvoering met een hoog fun gehalte.

vector_logos

Voor CenterParcs hebben wij* meerdere characters ontwikkeld. Zo hebben onder andere de CenterParcs PéPéTéVé figuren een 3D upgrading gekregen. Deze characters zijn in verschillende poses gevisualiseerd voor diverse uitingen zoals menukaarten, POS materiaal en merchandising, allemaal in gebruik op de CenterParcs parken.

bingorri

 

Voor de ontwikkeling van een mobiele kookstudio voor CenterParcs hebben wij* de visuals (artist impression) ontwikkeld die gebruikt zijn om de deze kookstudio in het echt te produceren. Deze mobiele kookstudio worden gebruikt door het animatie team van CenterParcs om kinderen te informeren over voeding.

 

kookmobiel-pepeteve

Voor Landal Greenparcs hebben wij* een voorstel ontwikkeld om de communicatie van Bollo de Beer en het character zelf meer van nu te maken. Een Bollo de Beer 2.0 dus. De voorstellen hebben geresulteerd in diverse signings op de Landal parken en een pre-arrival pakket voor de bezoekers. Dit pre-arrival pakket bevat onder andere 3D visualisaties van plattegronden, een paspoortboekje met opdrachten, stempelkaarten en een speurkaart.

lando

 

Voor Albron CenterParcs hebben wij* onderstaande visuals ontwikkeld t.b.v. de presentatie van het Fuego Adventure Grill Restaurant concept. Alle visuals zijn gebruikt in de definitieve uitvoering op de parken, zowel in de menukaarten als ook bij de gevelsigning.

albron_fuego

 

 

 

 

Voor PME Legend hebben wij* onderstaande concept visuals ontwikkeld, op basis van deze visuals zijn de uiteindelijke aftershave flesjes ontwikkeld. Dankzij deze visualisatie was het voor de producent eenvoudiger om het concept te verkopen en ook eenvoudiger om te produceren.

pme-packaging

Ook voor realistische 3D interieurvisuals kunt u terecht bij Dutch Animation Studios. Het kan hierbij gaan om een 360° view, volledig digitaal en te gebruiken in bijvoorbeeld productpresentaties. Eventuele koppeling aan augmented reality content behoort ook tot de mogelijkheden.

sketch-up-2  sketch-up-1

* In samenwerking met Stepfive Communicatie & Design.