Character Design

Character Design

Een van de leukste en meest uitdagende werkzaamheden van het animatie vak is het van scratch af aan ontwikkelen van nieuwe characters voor animatie projecten. Dutch Animation Studios heeft meerdere getalenteerde illustratoren en animatoren in huis die in staat zijn om de meest fantastische characters te ontwikkelen.
Maar voordat het zo ver is, zijn er een eerst nog een aantal stappen te nemen.
Een nieuw project zal bij ons altijd via een aantal vaste lijnen lopen om zo gestructureerd en gezamenlijk tot een mooi eindresultaat te komen.

Zo begint character design / 3D animatie ook gewoon met een briefing vanuit de klant. Op basis van deze briefing starten wij een traject op waarin het character en de storyline ontwikkeld worden. Deze fase zal altijd schetsmatig zijn, waarbij alles via een creatieve verantwoording duidelijk onderbouwd wordt. Van hieruit ontwikkelt zich de gehele productie en heeft u zicht op alle besluitvorming. Na definitief akkoord op alle characters, verhaallijnen, geluiden en muziek zal als laatste de rendering van het gehele project plaatsvinden.

krabbenlineupkleur

sneeuw5
girls