Dutch Animation Studios

Move your brand

Move your brand

Welkom op de Dutch Animation Studios website! Bij ons kunt u terecht voor 3D animaties, character ontwikkeling, storytelling en 2D illustraties. Wij zijn een creatief bureau dat u graag helpt bij het ontwikkelen van film- en videotoepassingen voor web, tv commercials en apps. Wij bedienen producenten, reclamebureaus en particulieren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Kerst @ Aldi

Kerst @ Aldi

bericht-1Voor Aldi Nederland hebben wij diverse 2D Characters ontwikkeld voor de conceptfase van de nieuwe kerstlijn. Het gaat hier om eenvoudige kerstfiguren en kerstomgevingen, ontwikkeld in een strakke vector opmaak. Eenvoudig te produceren in diverse druktechnieken wat ook een vereiste was voor de uiteindelijke toepassing op o.a. foliedruk.

3D Characters Look-O-Look

3D Characters Look-O-Look

bericht-2

Voor Look-O-Look hebben wij de drie characters voor de 4D snoep verpakkingslijn ontwikkeld*. De character zijn volledig opgezet in het 3D programma Maya en voor de uitvoering op diverse uitingen (zoals drukwerk) nog verder geoptimaliseerd in photoshop. 

*Ontwikkeld in opdracht van of in huis gemaakt bij Stepfive Communicatie & Design